Geef direct uw
voorkeur aan:
Aan strand
All inclusive
Met groep
Alleen vliegen
Kids mee
Webshop Keurmerk

Bedrijfsevenementen


33_1Geen bedrijf of organisatie is gelijk en elke opdracht of organisatievraag is weer anders. Doe je het er even bij? Die vraag klinkt u wellicht bekend in de oren. Maar het organiseren van een seminar, bedrijfsfeest, team building programma of ander evenement kost tijd, heel veel tijd. En juist nu u het zo druk hebt met de extra opdracht of met uw eigen werkzaamheden. De keuze om een evenement zelf te organiseren of uit te besteden aan een organisatiebureau hangt natuurlijk af van een mix van factoren. Kunt u voldoende tijd vrijmaken, is er voldoende kennis in huis en hoe complex is het te organiseren evenement?

 

1_1Natuurlijk hebt u een bepaald doel voor ogen, maar hoe bereikt u daadwerkelijk het optimale? Met een verfrissende aanpak vertalen wij uw wens naar een bijzonder reis/evenement in binnen- en buitenland. Een reis die het ideale sluitstuk van een campagne kan zijn, maar ook als motivator of bedankje voor uw dealers, relaties of medewerkers kan worden ingezet. Hiermee bereikt u uw doelgroep, verstevigt u de relaties of bevordert u de teamgeest. Een uitstekend hulpmiddel om de contacten weer eens stevig aan te halen en te verbeteren.

 

33_3Het streven is het organiseren van een unieke belevenis of onvergetelijke ervaring die klopt tot in het kleinste detail. Groot en klein, ver of dichtbij, meerdaags of dagtocht, middag of avond; alles geheel aangepast aan uw specifieke wensen. Vervolgens doen wij een voorstel waarin diverse opties worden beschreven en besproken. Wanneer de mogelijkheden in kaart zijn gebracht gaan wij van start met de organisatie. Wij zorgen voor de juiste locatie, een creatief concept, de perfecte aankleding, een wervelende presentatie en een volledig verzorgd arrangement voor uw gasten. Door onze projectmatige aanpak blijft alles overzichtelijk. Het voortraject en de reis zelf dienen een compleet logisch geheel te vormen. Wij nemen u de zorg en tijd uit handen en zijn in staat uw reis/evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.                                    

 

33_2U ervaart een reis/evenement al vanaf het moment van de oriëntatiefase. Uw doelgroep zal het ervaren als een unieke stimulerende en motiverende “experience”, waar nog lang over gesproken wordt.

 

Ervaar het zelf eens en vraag vandaag nog een adviesgesprek of voorstel aan.

 

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a.

 

• Langhenkel Groep

Toorank Distilleries

• Branche Benefits

• Wegener Uitgeverijen

• Vegro

• Stichting Topvolleybal

• Business Club SV Babberich

• Industriële Kring Zelhem

• ANWB Wegenwacht

• Pelikaan Reizen

 

Voor meer informatie kunt u een reactie achterlaten via het contactformulier of; het bel-mij-terug formulier invullen zodat wij u kunnen terugbellen.