Geef direct uw
voorkeur aan:
Aan strand
All inclusive
Met groep
Alleen vliegen
Kids mee
Webshop Keurmerk

Groepsreizen


Let op! Alle onder dit hoofdstuk gepubliceerde pagina´s zijn bedoeld voor verenigingen, stichtingen, bedrijven en gezelschappen groter dan 25 personen.

 

Algemeen

Onder dit hoofdstuk laten wij u kennis maken met de mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden bij het organiseren van een perfecte groepsreis of evenement. Ons professionele team heeft jarenlange ervaring in de reisbranche en staat garant voor een goede service. Met een verfrissende aanpak vertalen wij uw wens naar een bijzondere reis of evenement in binnen- en buitenland. Ons doel is het organiseren van een uniek evenement kloppend tot in het kleinste detail.

 

Omdat dit hoofdstuk dient voor mogelijke ideeën zijn slechts een klein aantal bestemmingen opgenomen. Staat uw groepsreis, evenement of bestemming hier niet vermeld laat ons dan weten waar uw voorkeur naar uitgaat. In overleg met u, afgestemd op uw budget, werken wij uw voorkeur dan volledig uit. In ons bestand hebben wij de beschikking over meer dan 150 groepsdagtochten in Nederland, België en Duitsland. Daarbij tientallen steden-, meerdaagse- of rondreizen met bus, vliegtuig of een combinatie van beide door geheel Europa.

 

1_1Een door eSCe Reizen verzorgde groepsreis of evenement biedt u grote voordelen:

 

• U hoeft de deur niet uit, onze adviseurs komen bij u langs

• U kunt gebruik maken van gratis promotiemateriaal ter ondersteuning van uw reis.

• U als organisator bent nu tenminste ook echt UIT.

• U hoeft zelf nergens meer achter aan te gaan.

• U bent totaal voordeliger uit en heeft de garantie van een goed georganiseerde reis.

 

Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten op een van onze reizen.

 

 

Onze werkwijze

Wij informeren u onderstaand graag over onze werkwijze.

 

Aanvraag offerte

Het is verstandig om tijdig met de planning van uw groepsreis te beginnen. De voorbereiding ervan kost nu eenmaal de nodige tijd. Wilt u eens met één van onze deskundige medewerkers over uw plannen van gedachten wisselen, neemt u dan gerust contact met ons op. Heeft u al een duidelijker beeld bij uw plannen en wilt u een concreet reisvoorstel ontvangen? Dan kunt u op verschillende manieren een offerte voor uw groepsreis aanvragen. Via deze website bieden wij u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen of ons een email sturen. Hebt u liever een persoonlijk adviesgesprek dan kunt u dit geheel gratis en vrijblijvend regelen. U bezoekt dan ons kantoor in Zelhem of een van onze medewerkers komt bij u langs.

 

Offerte

Nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt, gaat eSCe reizen voor u aan de slag. Zo spoedig mogelijk ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte waarin het concept voor reis, verblijf en vermaak is uitgewerkt. Mocht u daarop nog aanvullingen of wijzigingen hebben, dan passen wij de offerte graag nog verder naar uw wensen aan. Het is tenslotte ons doel om uw groepsreis geheel op maat en naar uw volle tevredenheid te verzorgen.

 

Bevestiging en reisovereenkomst

Ons aanbod is nu geheel afgestemd op uw wensen! U geeft ons de bevestiging dat wij de reis voor u kunnen gaan verzorgen. Wij gaan dan de reserveringen voor u in orde maken. Ook kan het zijn dat u op het moment van bevestiging nog geen exact deelnemersaantal weet. Wellicht dient u nog deelnemers te werven? In dat geval zullen we met u afspraken maken over het vervolg en helpen we u eventueel bij de werving van deelnemers.

 

Werving van deelnemers

Wilt u de (potentiële) deelnemers enthousiast maken voor uw groepsreis? Dan staan wij u graag bij! Wij ondersteunen u desgewenst met presentaties, promotiemateriaal en speciaalvoor uw deelnemers beschikbare pagina´s op deze websites.

 

Inspectiereis

Indien gewenst maken wij graag samen met u een inspectiereis. Tijdens de inspectiereis worden alle accommodaties en overige onderdelen van de reis nagelopen. Op deze manier worden eventuele teleurstellingen voorkomen.

 

Uw groepsreis

De reis gaat bijna van start. U ontvangt van ons uiteraard alle benodigde reisinformatie en reisbescheiden. Voordat u vertrekt nemen we contact met u op om de reis nogmaals door te nemen. Tijdens de reis zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op kantoor of op ons noodnummer. Onze reisleider of agent ter plaatse houden ons tevens op de hoogte van het verloop van uw reis. Wanneer u tijdens uw reis reisbegeleiding wenst, dan vergezelt één van onze medewerkers u. Deze medewerker zal er alles aan doen om de reis optimaal te laten verlopen.

 

Evaluatie

Na uw terugkomst informeren wij uiteraard of alles naar wens is verlopen. Natuurlijk hopen we u bij uw volgende reisplan weer van dienst te mogen zijn.

 

Voor meer informatie kunt u een reactie achterlaten via het contactformulier of; het bel-mij-terug formulier invullen zodat wij u kunnen terugbellen.

 

 

Voor uw zekerheid

Wij informeren u onderstaand graag over uw zekerheden.

 

Stichting Webshop Keurmerk

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels en wordt op haar beurt gecontroleerd door ConsuWijzer, het informatieloket voor consumenten van de Nederlandse overheid. Het is ontstaan uit een samenwerking tussen drie toezichthouders die onder het Ministerie van Economische Zaken vallen; de Consumentenautoriteit, de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (Opta).

 

Europeesche Verzekeringen

Een goede reis- en annuleringsverzekering zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw vakantie. Voorafgaand aan en tijdens uw vakantie kunnen er zich gebeurtenissen voordoen die zonder een goede verzekering vervelende financiële gevolgen kunnen hebben. Om er zeker van te zijn dat u goed verzekerd op reis gaat, kunt u bij eSCe Reizen deze verzekeringen voordelig afsluiten. eSCe Reizen werkt hierbij samen met Europeesche Verzekeringen.

 

iDeal

Naast betaling middels de vertrouwde faktuur kunt u ervoor kiezen om online te betalen via iDeal. Dit is een eenvoudige en slimme manier van betalen. iDeal is een online betalingssysteem speciaal ontwikkeld door de een aantal grote Nederlandse banken (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Triodos Bank en SNS Bank). Na het ontvangen van het boekingsnummer brengt iDeal u dan met één klik naar uw vertrouwde omgeving van internetbankieren. Zo kunt u veilig en snel uw aanbetaling of volledige betaling in orde maken.

 

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf

Reis veilig, kies het Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf! Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u met vakantie en daarom kiest u voor een touringcarbedrijf aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. eSCe Reizen werkt bij de uitvoering van haar reizen uitsluitend met touringcarbedrijven die over dit keurmerk beschikken.