Geef direct uw
voorkeur aan:
Aan strand
All inclusive
Met groep
Alleen vliegen
Kids mee

Touringcarverhuur


Touringcar_rechts_193x41

U kunt bij ons terecht voor de huur van alle soorten touringcars.

Voor dagtochten, transfers, bedrijfsuitjes, meerdaagse reizen tot groepsvervoer bij grote evenementen.

Wij vinden het een uitdaging om samen met u tot een oplossing te komen voor iedere vervoersaanvraag, rekening houdend met al uw wensen en eisen.

Bovendien offreren wij u een uiterst scherpe prijs.

Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van een Keurmerk Touringcarbedrijf en comfortabele luxe touringcars, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

 

12,7 - 13,5 - 15 meter en dubbeldeks touringcars

Touringcars voor grote groepen tot respectievelijk 54, 58, 62, 76 en 89 personen per bus.

Voorzien van alle denkbare gemakken, zoals luxe relax fauteuils, thermopane zonwerend glas, airconditioning, kleurenmonitoren, dvd, stereo radio/cd, koelkast, koffie-unit, toilet, luchtvering.

Indien gewenst kunnen deze touringcars vanuit de standaard Tourbus uitvoering worden omgebouwd naar respectievelijk Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Alle uitvoeringen volgens de ANVR classificatie-eisen.

 

Rolstoeltouringcar

Deze touringcar is ideaal voor groepen met deelnemers die minder goed ter been of aan een rolstoel gebonden zijn.

De chauffeur helpt de passagier met rolstoel en al via de hydraulische lift eenvoudig de touringcar in, en zet vervolgens de rolstoel veilig en doeltreffend vast met speciale rolstoelklemmen.

Een rolstoeltouringcar is flexibel qua zitplaatsindeling en biedt plaats aan maximaal 24 normale rolstoelen.

Andere combinaties zijn ook mogelijk. Het maximale aantal gewone zitplaatsen waarbij u de lift kunt gebruiken bedraagt 60. Neemt u slechts één rolstoel mee dan blijven er nog 56 zitplaatsen over.

Natuurlijk is deze touringcar voorzien van luxe relax fauteuils, thermopane zonwerend glas, airconditioning, kleurenmonitoren, dvd, stereo radio/cd, koelkast, koffie-unit, toilet, luchtvering en knielinstallatie voor nog gemakkelijker in en uitstappen.

Kortom een optimale touringcar voor een plezierige dag uit of een meerdaagse reis voor passagiers die anders niet zo gemakkelijk van huis kunnen .

 

V.I.P. Coach

Het summum aan comfort, voor het vervoer van uitzonderlijke gebeurtenissen, waaraan een exclusief tintje moet worden gegeven.

Een instructie- of promotietrip naar of met uw afnemers.

Een luxueuze incentive voor uw verkoopcorps.

Een sightseeing met het gemeentebestuur en/of potentiële investeerders.

Als u vijf sterren comfort op vier wielen wilt, dan bieden wij u de VIP Coach.

We noemen u: circa 27 relax fauteuils, gegroepeerd rond een aantal tafels, conferentiehoek, een scala aan catering mogelijkheden, bar, koffiezetunit, hete luchtoven, magnetron, dvd met apart schakelbare kleurenmonitoren, toilet, garderobe, airconditioning, zowel 24 als 220 volt elektrische installatie en nog veel meer zaken die het reizen met de VIP Coach tot een onvergetelijk geheel maken.

 

Voor meer informatie kunt u een reactie achterlaten via het contactformulier of; het bel-mij-terug formulier invullen zodat wij u kunnen terugbellen.